Licențe software și drepturi de autor

Licențele de utilizare a softurilor folosite pentru a afișa conținutul acestui website, sunt următoarele:

Referințe către licențierea programelor de utilizat:
 
Conform acestor licențe, softurile respective se pot utiliza în scopuri necomerciale atât timp cât respectam condițiile licenței GNU GPL v2 la care fac referire.
Programele oferite sunt gratis, nu oferă protecție hardware împotriva atacurilor cibernetice, acestea oferă protecție software negarantata (niciun soft nu garantează protecția completa a datelor pe care le gestionează, protecția parțiala se realizează doar prin backup-uri regulate ale datelor senzitive, de către utilizatorii softului sau în mod automat de către soft dacă acesta are un modul special scris pentru asa ceva).
 
Ce este WordPress conform Wikipedia: link referinta
Vulnerabilități ale CMS WordPress conform Secunia (Secunia fiind o companie de securitate IT internațională specializata în managementul vulnerabilităților cu sediul în Copenhaga, Danemarca) : link referinta
Din datele în cauză, se poate deduce cu ușurință ca munca depusa de către comunitatea de dezvoltatori WordPress în securizarea și asigurarea funcționalității necesare unui CMS este cu mult peste realizările unui dezvoltator web individual, chiar și peste multe dintre companiile de dezvoltare aplicații pe tehnologii web.
Deci, în consecință, WordPress este un Sistem de Management al Conținutului (CMS) ce are suportul unei comunități internaționale de dezvoltatori și este într-o permanentă actualizare și îmbunătățire.
Nu există certificate de înmatriculare, nu „se dă factură”, nu se garantează ceva anume. Programele sunt open source software (ca o mică paranteză, și Linux este un program de calculator ce se încadrează sub o licență open source software și nu garantează nimic)
WordPress și CatchBox nu sunt site-uri de hosting, sunt aplicații ce rulează pe un server al providerului de hosting. Nu este posibilă contractarea autorilor WordPress pentru acest lucru, totul este open source software, deci se poate folosi în voie, gratis, aplicațiile pe care acești dezvoltatori le-au produs pentru lumea întreaga, în limitele licențelor descrise anterior.

Responsabili pentru conținut:

Societatea Română de Patologie, Terapie și Recuperare Vertebro-Medulare
prin delegat responsabil de conformitatea conținutului, desemnat de societate.